Sista kursen före sommarledigheten!

Nästa vecka har vi planerat in en kurs i Första Hjälpen till Psykisk Hälsa med inriktning ungdomar. Vi gläds åt att det finns personer i vårt samhälle som vill lära sig se tidiga varningstecken på psykisk ohälsa, som vill kunna ge ett bra bemötande till den unga och veta vart de kan ”lotsa” den unge vidare så att han/hon får adekvat hjälp. För det finns hjälp att få. ”Ingen ska behöva må så här dåligt som han eller hon gör”. Vi måste våga bemöta, våga fråga de unga om psykisk ohälsa och våga kunna stå för hoppet om att det som han/hon känner just nu inte är för evigt. 
Har du inte anmält dig till vår kurs eller någon av hösten kommande kurser så är det möjligt att göra det redan idag. Skicka oss ett bara ett mail och ange kontaktuppgifter som namn, mailadress, telefonnummer verksamhet/privat och hur många ni är, så ordnar vi med resten.

/Instruktör Jouanita Törnström

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *